X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

maandag 6 december 2021 / Categories: Algemeen

Meld je nu aan!

voor de Noordgouw Midwinter Survivalrun 2022

Meld je nu aan!

Woensdag 26 januari 2022 is het zover: de 10e editie van de Noordgouw Midwinter Survivalrun! Al tien jaar lang organiseren wij deze survivalrun bij de Schaapskooi Heerde/Epe voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen op de Veluwe. Voor deze jubileumeditie kunnen dit keer, naast de Noordgouw tweedeklassers met een sportprofiel, ook alle overige Noordgouw-leerlingen zich opgeven. Deze leerlingen lopen individueel. De leerlingen van groep 7 en 8 lopen in koppels. Inschrijven voor de sportieve jubileumeditie kan vanaf nu via deze website!

De survivalrun is een hardloopsport waarbij de deelnemers naast het hardlopen ook hindernissen moeten overwinnen. De hindernissen bestaan uit natuurlijke of kunstmatige obstakels: klimmen over balken met touwen, touwladders of autobanden. Het parcours van 5 km loopt over de hei en omliggend bos en onderweg komen de deelnemers 25 obstakels tegen. Een hele uitdaging dus, maar voor iedereen met een beetje doorzettingsvermogen goed te doen. De deelnemers krijgen een wedstrijdshirt en na afloop een medaille. Ook is er voor de deelnemers en hun begeleiders een kopje koffie of thee en een lekker kop erwtensoep.

Ieder jaar doen zo’n 500 deelnemers mee aan deze run. Wij organiseren dit sportieve evenement om zoveel mogelijk kinderen te laten bewegen. Wat eerst begon als een onderdeel van het sportprofiel is uitgegroeid tot een bekende survivalrun in de regio. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via noordgouwsurvivalrun@hotmail.com. En volg ons via Instagram (noordgouwsurvivalrun) en TikTok (noordgouwsurvivalrun) voor weetjes en tips!