Noordgouw > Ouders > Voordelige software via SLIM

   JOUW TALENT!

Software & hardware met korting
Medewerkers, leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen bij Slim.nl met flinke kortingen legale software, hardware, tijdschriften, boeken en accessoires aanschaffen.

Werkwijze
U moet inloggen bij de aanschaf van een product. Volg daarvoor de aanwijzingen op www.slim.nl - inloggen-ik winkel hier voor het eerst. Voer uw e-mailadres van school in bij het aanmelden.

  • Uw e-mailadres van school: ouder/verzorger-nr of naam@noordgouw.nl (is het nummer 12345, dan is het e-mailadres 12345@noordgouw.nl).
  • Naar inbox (voor downloads van software bijvoorbeeld): Nwp.noordgouw.nl
  • Domein/gebr.naam: uw nummer/naam van inlog invullen
  • Wachtwoord: het wachtwoord waarmee u ook op de Noordgouw-website inlogt.

Slim.nl geeft onderwijskorting aan studenten en scholieren die leren aan een VO-instelling of (V)MBO/ROC die een licentieovereenkomst heeft afgesloten bij SLBdiensten, de licentieorganisatie voor het middelbaar onderwijs die het gebruik van ICT faciliteert. De Noordgouw heeft zo’n licentieovereenkomst. Voor sommige producten gelden verschillende prijzen voor studenten en docenten/medewerkers. Dat komt doordat voor de ene groep (een gedeelte van) het gebruiksrecht al in de licentie is opgenomen. Voor de andere groep is dit niet altijd het geval. Het ‘recht’ moet de andere groep dan nog zelf afdragen en dat levert een prijsverschil op.

Heeft u vragen, stuur dan een mail aan systeembeheer@noordgouw.nl.