nieuws

 

   JOUW TALENT!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

We zijn er weer! Brugklassers worden wegwijs gemaakt, klasgenoten van de hogere klassen zien elkaar weer terug, collega's praten bij. We gaan er weer tegenaan en hopen op een heel mooi schooljaar.  Zoek je een overzicht van het nieuwe 45 minutenrooster? Klik dan even verder. 
En de winnaar van de kilo drop is...

En de winnaar van de kilo drop is...

"Help onze website nog beter te maken en maak kans op een kilo drop voor de beste tip!" Dat vroegen we een paar weken geleden. De drie beste tips hebben we voorgelegd aan de leerlingenraad en zij hebben een winnaar gekozen... 

Burgemeester geeft gastles aan H4

Burgemeester geeft gastles aan H4

Op woensdag 22 februari gaf burgemeester Pijnenburg van de gemeente Heerde een gastles aan H4. Ze vertelde hoe ze burgemeester was geworden en wat ze als burgemeester zoal doet. Tenslotte werd er gediscussieerd over een aantal punten uit een Algemene Plaatselijke Verordening, zoals de sluitingstijden van horecagelegenheden, en konden er vragen aan de burgemeester worden gesteld.
K. Norelschool wint Taalstrijd

K. Norelschool wint Taalstrijd

Op woensdag 15 februari streden acht basisscholen om de wisselbeker in de Taalstrijd. Na anderhalf uur vol spannende rondes mocht uiteindelijk de K.Norelschool uit Epe de wisselbeker en €250 aan waardebonnen mee naar huis nemen. Kijk voor foto's van de middag onderaan de pagina, bij Foto's!
PWS presentatieavond 16 februari

PWS presentatieavond 16 februari

Op 16 februari presenteren de leerlingen van H5 en A6 hun profielwerkstuk. Elke presentatie duurt tussen de 10 à 15 minuten. Ouders, zussen, broers, buren en buitenlui zijn van harte welkom! Ook als je gewoon wat weetjes voor op een verjaardag wilt verzamelen moet je zeker komen: er worden heel veel verschillende onderwerpen uitgediept. Denk bijvoorbeeld aan een vacuumkanon, heksenvervolging in Europa, encryptie, rijden op alcohol, wiskunde&voetbal of de vrijmetselarij! Lees verder voor het programma. 
CKV: het ontstaan van Beatbox

CKV: het ontstaan van Beatbox

Op vrijdag 3 februari was er een muzikale voorstelling voor alle leerlingen uit klas 1 over het ontstaan van de beatbox. De voorstelling heette Jongen en Yo en werd gespeeld door Andy Ninvalle. Hij vertelt een verhaal over het ontstaan van de " Human Beatbox" in Amerika en is geniaal met het werken met effecten en geluiden. 

Foto's vind je in het album '2017 CKV Beatbox'

Pittige en mooie survivalrun

Pittige en mooie survivalrun

Lekker koud, net boven het vriespunt, een strakblauwe lucht en een zonnetje: het was woensdag 25 januari perfect survivalrunweer. Met meer dan 500 deelnemers aan de Noordgouw Midwinter Survivalrun aan het Heerderstrand werd opnieuw een record gebroken. 
Nieuw op de website

Nieuw op de website

Wat is er nieuw op de Noordgouw-website, behalve het jasje? Het is onze bedoeling dat je de bestaande info zo makkelijk mogelijk kunt vinden. Alle menu-items staan op alfabet. Alle downloads staan per categorie op de pagina 'downloads' waar je via de knop rechtsboven komt. En verder: 
1 2