nieuws

 

   JOUW TALENT!

Welkom Sinterklaasje!

Welkom Sinterklaasje!

Op dinsdag 5 december mochten we Sinterklaas weer op school verwelkomen! Dankzij de intensieve contacten van schoolclub Atanatos met Spanje kwam de goedheiligman ook even op  de Noordgouw. Foto's vind je op de fotopagina
Cabaretvoorstelling CKV in de Heerd

Cabaretvoorstelling CKV in de Heerd

Tweede-, derde- en vierdeklassers zagen vandaag in het kader van CKV de humoristische en energieke voorstelling 'Het is geen wedstrijd' van Theatergroep Piepschuim in de Heerd. Binnen 5 minuten werd er al enthousiast meegeklapt maar... het was geen wedstrijd.
Zip Your Lip!

Zip Your Lip!

Op woensdagavond 4 oktober om 21:00 uur is voorlopig het laatste koekje gegeten voor meer dan 100 leerlingen... zij eten dan 24 uur NIETS.  Atanatos organiseert de Zip Your Lip actie van World Vision. Leerlingen laten zich sponsoren om 24 uur lang niet te eten. Het opgehaalde geld is bestemd voor kinderen in Angola, Lesotho en Zimbabwe.
Het beste idee tegen zwerfvuil

Het beste idee tegen zwerfvuil

Deze week volgen leerlingen bij aardrijkskunde een aantal workshops over "Schone IJsseldijken" en gaan vervolgens aan de slag met ideeën om zwerfafval tegen te gaan. Hebben ze het beste idee, dan kunnen ze een prijs winnen!
Feestelijke uitreiking Cambridge Certificaten

Feestelijke uitreiking Cambridge Certificaten

Een doedelzakspeler, lakei, jasjes-en-dasjes en ter afsluiting een high tea; de Cambridge-uitreiking  op vrijdag 15 september werd feestelijk gevierd. 20 ‘First’certificaten, 20 ‘Advanced’ en 5 ‘Proficiency’, met in totaal maar liefst 5 keer de hoogste A-score. Dat is de prachtige oogst van het Cambridge-programma in 2017 op de Noordgouw. Je vindt de foto's in het foto-album 'uitreiking Cambridge Certificaten 2017 . 

Installeer gratis Microsoft Office

Installeer gratis Microsoft Office

We hebben een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl en daarom krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. 

 

Tweedeklaskamp

Tweedeklaskamp

In de laatste week van augustus gingen de tweede klassen op kamp. Na de brugklas wordt de richting mavo, havo of atheneum bepaald en dat betekent dat je in een gedeeltelijk nieuwe klas komt. Samen op kamp gaan is een goede manier om je nieuwe klas te leren kennen. De mavo-klassen gingen naar Hulshorst en de havo- en atheneumklassen gingen naar Summercamp Heino.
Brugklas introductieweek

Brugklas introductieweek

Met een introductieweek vol actie, spel en wegwijs maken zijn de brugklassers van de Noordgouw van start gegaan. Mentortijd, ICT-instructies, rondleidingen, zingen, decor bouwen, sport en acrobatiek wisselden elkaar af. Op vrijdag 25 augustus wordt een spetterende introductieshow voor de ouders neergezet met zingen, toneel en acrobatiek. Foto's vind je in het album Brugklas introductie 2017

 

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

We zijn er weer! Brugklassers worden wegwijs gemaakt, klasgenoten van de hogere klassen zien elkaar weer terug, collega's praten bij. We gaan er weer tegenaan en hopen op een heel mooi schooljaar.  Zoek je een overzicht van het nieuwe 45 minutenrooster? Klik dan even verder. 
1 2 3