Juniorcollege

   JOUW TALENT!

Junior College

Zit jij  in groep 7 of 8 van de basisschool en kun jij dat wat je op school leert best makkelijk aan?  Vind jij het leuk om nieuwe, andere dingen te leren waarbij je soms ook nog eens diep moet nadenken?  Dan is het Junior College iets voor jou! Eén middag per week kom je bij ons op school voor een speciaal lesprogramma. We starten donderdag 12 september en er zijn o.a. lessenseries over het Heelal, de Klassieke Oudheid, Chineasy en Vloggen.

Mayra van Doorn over haar deelname aan het Junior College: "Ik vond het heel leuk en gezellig met mijn groep, het was ook fijn om de school en de route er naartoe te kennen. Het leukste wat we gedaan hebben was denk ik wel debatteren. Ik vond het heel leuk, het was altijd heel erg gezellig. De docent die ons leerde debatteren was ook heel grappig! "

Folder

In de folder 'Junior College' lees je wat je dan allemaal gaat doen.

Lestijden

Wij werken in principe met twee groepen voor leerlingen uit groep 7 en twee groepen voor leerlingen uit groep 8. De groepen bestaan uit maximaal 20 leerlingen. De lessen worden gegeven op de donderdagmiddag van 13.15 tot 15.00 uur. Voor groep 7 worden er vier projecten gegeven die elk zes middagen duren. Voor groep 8 worden er drie projecten gegeven die ook elk zes middagen duren.

Aanmelden

De aanmelding voor het Junior College gaat via je juf/meester van de basisschool en kan tot en met 12 juli. Dus weer er snel bij!

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Richard Nooteboom via rnooteboom@noordgouw.nl

Bij Chineasy ga je ook eten met stokjes!