X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

Tropenrooster!

In verband met de tropische temperaturen, zowel buiten als ook hier binnen in school geldt morgen en maandag een tropenrooster met lessen van 25 minuten. Hierbij het aangepaste rooster:

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 7 september 2023

Voor nieuwe ouders

Als nieuwe ouder heb je misschien vragen over waar je welke informatie kunt vinden. Heel begrijpelijk! In de mails die wij hebben gestuurd staat de meest belangrijke (start)informatie. Deze en meer informatie is ook te vinden op onze website.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 5 september 2023

Nieuwe rector-bestuurder

Chris van der Meulen is onze nieuwe rector-bestuurder. Hij volgt hiermee Marco de Vries op die per 1 januari 2023 het stokje tijdelijk heeft overgedragen aan conrector Bert van Minnen die daarmee waarnemend rector-bestuurder werd. 1 augustus is Van der Meulen officieel gestart bij de Noordgouw. Hiervoor was hij bijna acht jaar lang vestigingsdirecteur van het Greijdanus in Hardenberg. 

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 1 september 2023

Jaarverslag 2022

Ons jaarverslag 2022 is nu te vinden op onze website. In eerste plaats is het verslag een uitgebreide verantwoording over het gevoerde beleid en de financiën van de Noordgouw. We hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de vele gebeurtenissen van dat jaar.  

Verder lezen? Klik dan hier.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 31 augustus 2023

rss_feedRSS
245678910Last