nieuws

 

   JOUW TALENT!

Feestweek 1-5 oktober!

Feestweek 1-5 oktober!

In de feestweek, de week na de reünie op 29 september, is er een leuk programma in het teken van de afgelopen 50 jaar. Elke dag staat dan in het teken van een decennium.  

De speciale dagopeningen sluiten daarbij aan. Je ontvangt van de jubileumcommissie ook nog achtergrondinformatie bij elk decennium, zodat we onze leerlingen kunnen vertellen hoe de wereld en de school er destijds uitzag. 

Dit is het programma:

 • Maandag 1 oktober: de 60’s.
  In de schoolkantine: BROODJE PROVO als broodje van de dag. Reken er maar op dat de gezonde schoolkantine helemaal past bij het thema deze week.
  In de pauzes in de aula: 60’s muziek.
 •  Dinsdag 2 oktober: 70’s.
  Iedereen verkleed in jaren 70 stijl. We rekenen op jullie!! Er is een prijs voor de beste outfit.
  In de pauzes in de aula: jaren 70 muziek.
 •  Woensdag 3 oktober: 80’s.
  Playbackshow natuurlijk!! Na het 7e uur in de aula. Iedereen mag mee doen dus trek je Abba-pakje van gister gewoon nog een keer aan en ga los! Er is natuurlijk een mooie prijs te winnen.  Meld je aan via de leerlingenraad: leerlingenraad@noordgouw.nl
  In de pauzes in de aula: jaren 80 muziek. 
 •  Donderdag 4 oktober: 90’s
  Walibi Flevo werd in de jaren ’90 geopend (na faillissement van de Flevohof) dus dit uitje past perfect. In de bus: jaren ’90 muziek!
 •  Vrijdag 5 oktober: 00’s.
  In de pauzes in de aula: jaren ’00 muziek. Wat wie die dag voor activiteit organiseren, hoor je nog! De leerlingenraad verzamelt nu ideeën...