nieuws

 

   JOUW TALENT!

Terugkijken op een prachtige week

Terugkijken op een prachtige week

Op zaterdag 29 september beleefden we de reünie. Wat een prachtige dag. Zo'n 1000 oud-leerlingen en (oud-)collega's ontmoetten elkaar weer. In de week die volgde vierden we met de leerlingen het 50-jarig bestaan van de school door elke dag een decennium te belichten. De aansluitende dagopeningen gaven mooie gespreksstof. 

Op die manier kwamen onder andere de provo's voorbij, Ramses Shaffy, de ramp bij Tsjernobyl, de komst van de computer en wat later de mobiele telefoon, de kredietcrisis en botox. Daarnaast werd er wat verteld over de school in die tijd. De Gezonde Schoolkantine deed mee met het broodje provo (een bagel, die in de jaren '60 kwam), vruchtenbowl en rookvlees met ei (jaren '70), figuurboterhamworst met augurkjes (jaren '80) en op vrijdag (jaren '00) een broodje filet américain en een gratis smoothie.  Met elke dag passende muziek in de aula en een 70's dresscode op dinsdag, een playbackshow op woensdag en een Mario Kart-competitie en bingo op vrijdag was het feest compleet. Onvergetelijk was ook het dagje naar Walibi met de hele school op donderdag. Op vrijdagavond sloot het personeel de week af met een gezellig diner. 

Morgen, woensdag 10 oktober, vormt de Actiedag voor Edukans de afsluiter van de festiviteiten. We hopen dan € 13.000 euro op te halen voor Malawi!

De reünie en de feestweek zouden in deze vorm niet mogelijk geweest zijn zonder onze sponsors, die bovendien bijdragen aan onderdelen van de actiedag. Hartelijk dank!