nieuws

 

   JOUW TALENT!

Inschrijving Taalstrijd geopend

Inschrijving Taalstrijd geopend

Op woensdag 13 februari organiseren we de jaarlijkse Taalstrijd voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Inzet is de wisselbeker en een prijs van € 250. Ook is er een prijs voor de meest origineel uitgevoerde publieksopdracht.

De inschrijving is geopend en basisscholen kunnen hun team van 6 personen, waarvan er steeds 4 spelen, opgeven. Er kunnen maximaal 16 scholen meedoen. Titelverdediger is basisschool Wereldwijs uit Heerde, die in 2018 de wisselbeker wist te veroveren. Er zijn weer veel nieuwe, actieve en grappige taalspellen bedacht om de taalvaardigheid te testen.

De publieksopdracht, waarmee supporters de publieksprijs kunnen winnen, is elk jaar nieuw. Dit jaar is het thema  “radio”. De opdracht luidt als volgt: “Maak een radiocommercial voor Taalstrijd. Je mag zelf kiezen welke boodschap je in de commercial stopt en hoe je hem laat horen: met een live optreden, via een vlog of een geluidsopname, of…” Een deskundige jury beoordeelt wie de origineelste commercial heeft gemaakt.

Je kunt je hier met je team aanmelden.