nieuws

 

   JOUW TALENT!

A5a organiseert theatervoorstelling in De Heerd

A5a organiseert theatervoorstelling in De Heerd

Op vrijdagavond 8 februari 2019 om 20.15 uur komt Martijn Koning in Heerde met zijn theatervoorstelling ‘Koning van de dieren’. Kaarten à 18 euro zijn te koop bij De Heerd.  De leerlingen van A5a van de Noordgouw Heerde krijgen een kijkje achter de schermen bij deze cabaretvoorstelling met het project ‘Adopteer een voorstelling’.

Bij dit project mogen de leerlingen zelf een theatervoorstelling van A tot Z regelen om er zo achter te komen hoe de voorbereidingen in een theater nu eigenlijk verlopen. Hierbij worden ze geholpen door projectbegeleiders Astrid van Schaik, Rosemarie Landman en Merel van Schaik. Er komt veel kijken voordat een voorstelling echt van start gaat.

Kaartjes verkopen, technische hulp, ontvangst van gasten en de artiest, persberichten schrijven en zelfs een interview na afloop; iedereen heeft een taak.

Niet alleen de leerlingen zijn enthousiast over deze samenwerking, ook Martijn Koning heeft er veel zin in. Hij zal optreden in De Heerd met zijn show: ‘Koning van de dieren’, een nieuwe theatershow gericht op dieren. Zijn hoofd werkt razendsnel, absurd en vol grappen.

Na de show kunnen de leerlingen vragen stellen aan Martijn in de collegetour, een unieke ervaring.