X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

vrijdag 7 juli 2023 / Categories: Algemeen

Diplomeringsfeest

Diplomeringsfeest

Afgelopen donderdag was het feest op school: alle 158 geslaagden ontvingen hun diploma, het langverwachte papiertje waar de meesten jaren voor hebben gezwoegd. De aula en gymzalen waren gevuld met blijde leerlingengeslaagden en trotse familieleden. De leerlingen hadden voor deze gelegenheid hun mooiste outfits uit de kast getrokken en genoten zichtbaar van deze (voor de meesten) afronding van hun middelbare schoolperiode.

De plaatsvervangend rector-bestuurder en afdelingsleiders verzorgden de algemene speeches en de mentoren spraken hun leerlingen persoonlijk toe. Er werd met warmte en vertrouwen gesproken over de geslaagde kandidaten. In de aula mochten de 56 geslaagden van de mavo shinen door een entree over een heuse catwalk, aangemoedigd door een enthousiast klappend en joelend publiek. De 67 havo-leerlingen kregen hun diploma uitgereikt in de grote gymzaal en de 35 vwo-leerlingen in de kleine gymzaal. Eén vwo-leerling werd extra in het zonnetje gezet, omdat die wiskunde b als extra examenvak had en zowel wiskunde a als wiskunde b met het eindcijfer 9 heeft afgerond.

Wij zijn ontzettend trots op alle geslaagden en docenten die dit slagingspercentage mogelijk hebben gemaakt: 95% geslaagden bij het vwo, 94% bij de havo en 97% bij de mavo. Iedereen heeft genoten van een fantastische en feestelijke avond.