X

Atheneum met Cambridge Engels

Kun jij het atheneumniveau echt goed aan volgens je juf of meester? Atheneum met Cambridge Engels doet er een schepje bovenop,
dus dat is echt iets voor jou! 

Atheneum met Cambridge Engels is geschikt voor leerlingen met een duidelijk vwo-advies, die bovendien een extra uitdaging aankunnen. Het is pittig, je moet er wel echt wat voor doen! Vanaf de brugklas tot het eindexamen volg je een intensief Cambridge Engels programma. In de lessen Engels wordt uitsluitend Engels gesproken en ook het lesmateriaal is volledig Engels. Gedurende alle leerjaren wordt ieder aspect van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, op een hoger niveau gebracht. Tijdens de opleiding kun je verschillende Cambridge-certificaten behalen. Het Certificate in Advanced English (CAE) is net als het hoogst haalbare Certificate of Proficiency in English (CPE) internationaal erkend. Beide certificaten geven jou de mogelijkheid om op universitair niveau een Engelstalige vervolgopleiding te kiezen, in Nederland of daarbuiten. Met het CPE-certificate word je opgeleid tot near-native speaker.
 

BEN JE GOED IN ENGELS, MAAR ZIT JE OP DE MAVO OF HAVO?

Dan kan ook jij een speciale keuzemodule volgen voor Cambridge Engels!

Internationale ambities?

Zoals Cambridge een verdiepend taalprogramma voor Engels is, is Delf dat voor Frans. Ook dat bieden we aan op de Noordgouw. Dus heb je internationale ambities? Met het internationaal erkende Delf-programma kun je je vanaf leerjaar 5 extra in Frans verdiepen.

Magazine

Alles nog eens compact nalezen? Bekijk hier ons magazine.


Meer informatie.
 

Schoolgids Vakantierooster Aanmelden