X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

vrijdag 1 maart 2024 / Categories: Algemeen

H5 en H6-leerlingen presenteren profielwerkstukken

H5 en H6-leerlingen presenteren profielwerkstukken

Afgelopen dinsdag kwamen alle havo 5- en atheneum 6-leerlingen naar school om hun profielwerkstukken te presenteren aan hun begeleider, ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en docenten. Veel leerlingen waren, ondanks dat ze alles over hun eigen profielwerkstuk wisten, toch zenuwachtig, maar ook trots op wat ze hadden gemaakt. Maar stiekem ook blij dat het profielwerkstuk na deze avond was afgerond. De leerlingen zagen er netjes uit, hadden zich goed voorbereid en er werden leuke dingen uitgedeeld.

De onderwerpen van de profielwerkstukken waren divers en gingen over onder andere de verschillen en overeenkomsten in de cocaïne- en xtc-handel en de productie van cocaïne en xtc tussen Nederland en Colombia, over seriemoordenaars, over Queen Elizabeth II, over lobotomie en over de digitale euro.

Na afloop waren er vooral blije en opgeluchte gezichten van leerlingen en trotse gezichten van ouders en andere genodigden. Goed gedaan iedereen! En bedankt dat wij jullie dit jaar mochten begeleiden bij jullie profielwerkstukken.