X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

Diplomeringsfeest

Afgelopen donderdag was het feest op school: alle 158 geslaagden ontvingen hun diploma, het langverwachte papiertje waar de meesten jaren voor hebben gezwoegd. De aula en gymzalen waren gevuld met blijde leerlingengeslaagden en trotse familieleden. De leerlingen hadden voor deze gelegenheid hun mooiste outfits uit de kast getrokken en genoten zichtbaar van deze (voor de meesten) afronding van hun middelbare schoolperiode.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 7 juli 2023

Vacatures Raad van Beheer

De Raad van Beheer (RvB) van de Noordgouw zoekt drie betrokken en waardengedreven toezichthouders. Gezien de huidige samenstelling (vier mannen), zoeken we bij voorkeur vrouwen. We werken volgens het Raad van Beheermodel. De rector-bestuurder is daarbij verantwoordelijk voor de uitvoerende taken en het dagelijks bestuur; de andere bestuursleden dragen de toezichthoudende verantwoordelijkheid. Momenteel zijn er vier toezichthouders.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 20 juni 2023

Stap op de fiets, dan verspil je niets

Deze pakkende slogan hebben onze leerlingen bedacht en dat is nog maar een fractie van de goede ideeën die ze de toehoorders gaven tijdens de presentatie van hun adviezen. Donderdag 15 juni mocht een selectie uit de klassen havo 3 en vwo 3 hun adviezen presenteren aan Visit Heerde en de gemeente Heerde. In het voorjaar zijn wij weer een samenwerking aangegaan met Stichting Visit Heerde.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 20 juni 2023

Terugblik Alpe d'HuZes

Maandag om 4.45 uur verzamelen we ons om te vertrekken naar Frankrijk... de start van een bijzondere week. De sfeer is positief en vol goede moed rijden we naar Frankrijk. Als aan het einde van de middag de eerste bergen opdoemen, stijgt de spanning.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 8 juni 2023

rss_feedRSS
135678910Last