X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

De renovatie is begonnen!

Vandaag is de officiële start van de levensduur verlengende renovatie bij de Noordgouw. Ons gebouw moet dan weer 30 jaar mee kunnen. De start werd gemarkeerd door de onthulling van het bouwbord door wethouder William van Ommen.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 23 februari 2023

Sponsorshirt Alpe d'HuZes 2023

Yes, ons sponsorshirt is rond! Dit is hem. Hartelijk dank aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt en een mooi bedrag hebben overgemaakt voor het Alpe d’HuZes avontuur van onze twee teams. De deelnemende docenten en leerlingen zijn druk aan het trainen.

Read more...
Nelissen, Thamar, zondag 12 februari 2023

Opnieuw Wecycle-certificaat

Met de jaarlijkse Wecycle inzamelactie hebben we weer veel kleine elektrische apparaten uit de kliko gered, zodat ze kunnen worden gerecycled. De inzamelactie was onderdeel van een landelijke campagne, waar ruim 170 scholen verspreid over heel Nederland aan hebben deelgenomen. Als bedankje doneert Wecycle namens iedere school verjaardagscadeaus via Stichting Jarige Job aan kinderen die opgroeien in gezinnen die het financieel nu nog moeilijker hebben. De Wecycle scholenactie wordt georganiseerd door Stichting OPEN, verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen in Nederland.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 7 februari 2023

Feestelijke jubileumeditie Noordgouw Midwinter Survivalrun

Afgelopen woensdag was de 10e editie van de Noordgouw Midwinter Survivalrun bij de Schaapskooi in Heerde. Jaarlijks organiseren wij deze survivalrun voor alle basisscholieren uit groep 7 en 8 uit de regio en voor de Noordgouw tweedeklassers met een sportprofiel. Speciaal voor deze jubileumeditie mochten ook alle overige Noordgouw-leerlingen zich opgeven. Ruim 500 deelnemers haalden opgetogen de finish door de bel te luiden.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 27 januari 2023

Mitchel Witman (A5) 7e op landelijke biologie olympiade

Mitchel Witman uit A5 is op de landelijke biologie olympiade op een gedeelde 7e plaats geëindigd bij de 4 en 5 vwo-leerlingen! 🎉👍🏻 De biologie-olympiade wordt jaarlijks landelijk georganiseerd en er deden dit jaar 225 scholen en bijna 6.000 leerlingen mee. Hij mag nu meedoen voor een finaleplek waar uiteindelijk ook mooie prijzen zijn te verdienen.

Gefeliciteerd en geweldig gedaan, Mitchel! 👏🏻

Read more...
Nelissen, Thamar, woensdag 18 januari 2023

Open Avond: woensdag 11 januari om 19.00 uur

Woensdag 11 januari is onze Open Avond. Kom jij ook? Je kan 2 lesjes volgen en in de vrije ronde mag je zelf kiezen uit een aantal opties. Kom gezellig met je ouder(s)/verzorger(s). Aanmelden is niet nodig.

📅 11 januari 2023
🕣 19.00 uur
📍Aula, Noordgouw, Eperweg 34a in Heerde
🔵🟠 Leuk als je komt! 😃👍🏻

Read more...
Nelissen, Thamar, maandag 9 januari 2023

rss_feedRSS
1234567