nieuws

 

   JOUW TALENT!

Het Junior College: iets voor jou?

Het Junior College: iets voor jou?

De Noordgouw biedt al jaren het Junior College aan voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Op het Junior College krijgen de betere leerlingen op een leuke, speelse en afwisselende wijze extra uitdaging aangeboden. Ook het komende schooljaar staat het Junior College open voor alle leerlingen van groep 7 en 8 die voldoen aan een of meerdere  plaatsingsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan vwo(+)-verwachting, goede werkinzet en inventief kunnen handelen. Wij starten in september met een nieuw Junior College. Zo zijn er o.a. lessenseries over Het heelal, Leonardo Da Vinci, Design, Chineasy en Vloggen.

Lestijden

Wij werken in principe met twee groepen voor leerlingen uit groep 7 en twee groepen voor leerlingen uit groep 8. De groepen bestaan uit maximaal 20 leerlingen. De lessen worden gegeven op de donderdagmiddag van 13.15 tot 15.00 uur. Voor groep 7 worden er vier projecten gegeven die elk zes middagen duren. Voor groep 8 worden er drie projecten gegeven die ook elk zes middagen duren.

Aanmelden

Basisscholen kunnen leerlingen aanmelden die voor het Junior College in aanmerking komen. Dus wil je meedoen aan het Junior College? Overleg even met je ouders/verzorgers en leerkracht.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Richard Nooteboom via juniorcollege@noordgouw.nl

Folder

Bekijk hier de folder van het Junior College.