X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

Diplomeringsfeest

Afgelopen donderdag was het feest op school: alle 158 geslaagden ontvingen hun diploma, het langverwachte papiertje waar de meesten jaren voor hebben gezwoegd. De aula en gymzalen waren gevuld met blijde leerlingengeslaagden en trotse familieleden. De leerlingen hadden voor deze gelegenheid hun mooiste outfits uit de kast getrokken en genoten zichtbaar van deze (voor de meesten) afronding van hun middelbare schoolperiode.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 7 juli 2023

Vacatures Raad van Beheer

De Raad van Beheer (RvB) van de Noordgouw zoekt drie betrokken en waardengedreven toezichthouders. Gezien de huidige samenstelling (vier mannen), zoeken we bij voorkeur vrouwen. We werken volgens het Raad van Beheermodel. De rector-bestuurder is daarbij verantwoordelijk voor de uitvoerende taken en het dagelijks bestuur; de andere bestuursleden dragen de toezichthoudende verantwoordelijkheid. Momenteel zijn er vier toezichthouders.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 20 juni 2023

Stap op de fiets, dan verspil je niets

Deze pakkende slogan hebben onze leerlingen bedacht en dat is nog maar een fractie van de goede ideeën die ze de toehoorders gaven tijdens de presentatie van hun adviezen. Donderdag 15 juni mocht een selectie uit de klassen havo 3 en vwo 3 hun adviezen presenteren aan Visit Heerde en de gemeente Heerde. In het voorjaar zijn wij weer een samenwerking aangegaan met Stichting Visit Heerde.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 20 juni 2023

Terugblik Alpe d'HuZes

Maandag om 4.45 uur verzamelen we ons om te vertrekken naar Frankrijk... de start van een bijzondere week. De sfeer is positief en vol goede moed rijden we naar Frankrijk. Als aan het einde van de middag de eerste bergen opdoemen, stijgt de spanning.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 8 juni 2023

A5 naar NUM bij Radboud Universiteit Nijmegen

Vandaag was A5 te gast bij de slotconferentie van de Model United Netherlands in de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor deze dag hadden de A5-leerlingen er al drie trainingsdagen op school op zitten. Meer dan 270 leerlingen uit binnen- en buitenland deden vandaag mee aan de conferentie. Het thema van de dag was: Revitalising diplomacy: cooperation in times of uncertaincy. De leerlingen werden in verschillende commissies ingedeeld en er werd gedebatteerd over uiteenlopende onderwerpen.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 26 mei 2023

rss_feedRSS
135678910Last