X

CONTACT MET OUDERS.

Een keer per jaar organiseert de OR een aansprekende thema-avond voor ouders over een school gerelateerd onderwerp. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld digitaal pesten of groepsdruk op school. 

Heb je een onderwerp of vraag die je wilt inbrengen? Wij komen graag met jou in contact! 

Mijn naam is Mirjanne Toorn. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Heerde.  Zowel mijn zoon als mijn dochter zitten al enkele jaren op de Noordgouw.  Ik vind het leuk en belangrijk om wat meer betrokken te kunnen zijn bij de middelbare school van mijn kinderen. Dat is de reden dat ik sinds september 2019 deelneem aan de Ouderraad. Op deze manier ben ik wat meer op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van de organisatie en het onderwijsaanbod binnen de school en ik vind het leuk om mee te denken over school gerelateerde zaken. Sinds september 2022 zit ik daarnaast ook in de MR.
Mirjanne Toorn
Voorzitter
mirjanne@hotmail.com

Ruim twintig jaar geleden heb ik met veel plezier mijn diploma mogen halen op de Noordgouw. Nu mag ik mij voorstellen als ouder en lid van de ouderraad. Mijn naam is Annelien van den Berg. Onze oudste zoon is dit schooljaar begonnen in de brugklas. Onze jongste zoon zit in groep 7 van de basisschool. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en ik hoop mijn onderwijskundige kennis te delen in het voortgezet onderwijs . Daarnaast ben ik als ouder graag betrokken bij de school en lijkt het mij leuk om mee te mogen denken met school.
Annelien van den Berg

In september 2020 is onze oudste dochter gestart in de brugklas van de Noordgouw. En tegelijkertijd ben ik gestart als lid van de OR. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn, vragen te stellen en mee te denken met school. Mijn werkervaringen liggen binnen de zorg, welzijn en het speciaal onderwijs en deze neem ik mee in mijn rol binnen de ouderraad. 
Marlies Boxum
marliesboxum@gmail.com

 

Hallo, ik ben Annet Bosman. Mijn dochter zit momenteel op deze school. Ik heb toen mijn dochter op de lagere school zat vele jaren in de ouderraad en medezeggensschapsraad gezeten en dat heb ik altijd erg interressant en leuk gevonden. Daarom leek het mij een goed  idee om mij aan te sluiten bij de ouderraad op deze school. Sinds september 2023 zit ik nu bij de ouderaad. Ik vind het erg belangrijk dat ouders mee kunnen denken, vooral omdat er veel gebeurd in de levens van hun kinderen. Daaarom zou het erg fijn zijn, dat als u ergens mee zit, of als u iets opvalt,dat u contact met ons zoekt. 
Annet Bosman
 

Ik ben opgegroeid in Drenthe en woon sinds 2011 in Heerde. Ik werk als arbeidsdeskundige in de letselschade. Mijn twee zoons zitten op de Noordgouw en begonnen daar in hetzelfde jaar. Ik werd toen nieuwsgierig naar de gang van zaken op school en wilde graag meedenken hoe sommige dingen anders en misschien beter kunnen. Omdat ik nog een dochter op de basisschool heb, ben ik van plan om nog wel even in de ouderraad te blijven! Aarzel niet om bij vragen of opmerkingen een mail naar de OR te sturen. 
Astrids Smeets-Paauw
astridpaauw@yahoo.com

 

Nu onze jongste dochter in havo 2 zit, heb ik besloten dit jaar opnieuw lid te worden van de ouderraad van de Noordgouw. Ik vind het belangrijk dat ouders op deze wijze mee kunnen denken en/of beslissen over zaken die hun en hun kinderen aangaan. Als lid van de OR wil ik betrokken zijn bij school, mee kunnen denken over school gerelateerde zaken en hierin gevraagd en ongevraagd over adviseren.
Nico Lijkendijk
 

CONTACT OR.

Mail: or@noordgouw.nl

Voorzitter OR: mevrouw M. Toorn

Secretaris OR: mevrouw A. Smeets


Meer informatie.


Schoolgids Onze school Aanmelden