nieuws

 

   JOUW TALENT!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

We zijn er weer! Brugklassers worden wegwijs gemaakt, klasgenoten van de hogere klassen zien elkaar weer terug, collega's praten bij. We gaan er weer tegenaan en hopen op een heel mooi schooljaar.  Zoek je een overzicht van het nieuwe 45 minutenrooster? Klik dan even verder. 
Prachtige examenresultaten!

Prachtige examenresultaten!

Het cursusjaar 2016-2017 is weer met prachtige examenresultaten afgesloten. Van de mavo-examenkandidaten slaagde 100%. Van de havo-afdeling behaalde 94% het begeerde diploma, en 98% van de atheneumleerlingen kon de vlag uithangen. 
A4 presenteert plan voor de Veluwe

A4 presenteert plan voor de Veluwe

‘Bedenk voor de mooiste natuurgebieden van Nederland een unieke beleving, die de bezoekers een onvergetelijke dag bezorgt!’ Met deze opdracht gingen leerlingen van drie middelbare scholen, waaronder de Noordgouw, de afgelopen tijd aan de slag in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken. Tijdens het Nationale Parken Festival in de Bilt op 18 mei presenteerden de leerlingen hun ideeën voor unieke en eigentijdse beleefactiviteiten in de mooiste natuurparken van Nederland. Kijk voor de foto's van de dag in het fotoalbum 'IVN A4'
Stunt 2017

Stunt 2017

Op 18 april werd de examenstunt georganiseerd. De klassen 1 t/m 3 werden opgesloten in hun eigen 'escape room' en moesten een reeks raadsels maken die leidden tot de oplossing van een geheimzinnige moord op de tweede verdieping... De oplossing vinden betekende ook: naar huis mogen. De andere leerlingen gingen lasergamen en 's middags was de traditionele bbq van docenten en examenleerlingen. Bedankt voor de organisatie examencommissie! De foto's vind je in het album op de fotopagina. De foto's vind je in het album op de fotopagina
Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

Het verhaal van Pasen, daar kunnen we inspiratie en hoop uit putten voor ons eigen leven. Een prachtverhaal, waar hoop wordt gesteld boven wanhoop, trouw boven verraad, liefde boven haat, vertrouwen boven wantrouwen, vergeving boven wraak en vooral - leven boven dood.
Project VRIJ

Project VRIJ

In de tweede week van april werd het project ‘Vrij’ georganiseerd voor de onderbouw.  Met speciale dagopeningen, gastsprekers, excursies, films en verwerkingen werd aandacht besteed aan de Tweede Wereldoorlog. 
Presentaties Malawi

Presentaties Malawi

Op maandag 10 april vertelden Rianne Kieskamp en meneer Achterberg over hun reis met Edukans naar Malawi. Met filmpjes en foto’s werden we meegenomen naar de zon en de regen in Malawi, naar de klaslokalen- soms onder dak en soms onder een boom-, naar de lessen, naar de kerk en naar de groepsactiviteiten.
A4 ontwikkelt 'belevenisconcept'

A4 ontwikkelt 'belevenisconcept'

Leerlingen van A4 zijn door het ministerie van Economische Zaken gevraagd om belevingsconcepten te ontwikkelen voor de Veluwe. Dat gebied is in het najaar 2016 verkozen tot een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ze doen hiervoor mee aan het Jongeren Adviesbureau georganiseerd door IVN Gelderland. Dinsdag 21 maart gingen zij eerst maar eens zelf de Veluwe beleven. De foto's die meneer Kamp maakte die dag vind je in het fotoalbum 2017 mrt IVN excursie A4.

Cambridgereis A2b

Cambridgereis A2b

De tweede klas atheneum-plus met Cambridge Engels maakte vorige week een reis naar Engeland, waarbij uiteraard een bezoek aan Cambridge werd gebracht. Maar er stond nog veel meer op het programma.


1 2 3