X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

De renovatie gaat verder

“Alle technische installaties aan de bovenkant van het gebouw zijn vervangen en vanaf de herfstvakantie gaat de renovatie verder. Als alles goed gaat, moet deze renovatie aan het eind van volgend jaar klaar zijn.” Aan het woord is Chris van der Meulen die sinds 1 augustus 2023 rector-bestuurder is van Christelijk College de Noordgouw in Heerde.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 17 oktober 2024

Informatieavond voortgang renovatie

Woensdag 2 oktober is er voor omwonenden en ouders/verzorgers van 18.30 - 19.30 uur een informatieavond over de voortgang van onze verbouwing. Op deze avond is er informatie beschikbaar over het ontwerp van de school, de planning, wat de renovatie betekent voor de verkeersstromen en hoe de noodgebouwen eruit gaan zien.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 27 september 2024

Save the date!

Het duurt nog even, maar zet deze datum alvast in je agenda! Woensdag 22 januari 2025 is weer de Noordgouw Midwinter Survivalrun op het Heerderstrand in Heerde. Speciaal voor leerlingen van groep 7 & 8 van de basisschool en Noordgouw-leerlingen met een sportprofiel. In december kan je je opgeven, dus houdt onze website en social media in de gaten.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 27 september 2024

Vacature onderwijsassistent D&P

Wij zijn binnen het vakgebied D&P en de creatieve vakken op zoek naar een onderwijsassistent D&P voor 0,8 fte. De werkzaamheden bestaan uit het helpen voorbereiden van-, het begeleiden tijdens- en het opruimen na de praktijklessen (met name D&P-lessen). Klik hier voor en uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 19 september 2024

College Gemeente Heerde op bezoek

Het College van de Gemeente Heerde heeft afgelopen dinsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de Noordgouw. Het bezoek stond naast het kennismaken in het teken van de samenwerking tussen de gemeente en onze school. Aanwezig waren Jeannette van der Beek, gemeentesecretaris Ben van Zuthem, Anna Adolfsen, wethouders Klaas Harink en William van Ommen, burgemeester Olaf Prinsen en wethouder Stephan Nienhuis.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 6 september 2024

Diplomeringfeest met oranje randje

Afgelopen woensdag was het feest op de Noordgouw: alle 196 geslaagden ontvingen hun diploma, het langverwachte papiertje waar de meesten jaren voor hebben gezwoegd. De aula en gymzalen waren gevuld met blije geslaagden en trotse familieleden. De leerlingen hadden voor deze gelegenheid hun mooiste outfits uit de kast getrokken en genoten zichtbaar van deze (voor de meesten) afronding van hun middelbare schoolperiode. De diplomering was speciaal vervroegd, zodat alle aanwezigen na afloop op tijd thuis konden zijn voor de halve finale van het EK Voetbal.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 12 juli 2024

rss_feedRSS
1345678910Last