X


De laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten lees je op deze pagina. 

Schoolkosten in termijnen betalen

We krijgen van meerdere ouders signalen dat het niet lukt om de termijnbetaling van de schoolkosten in te regelen. Daarom zijn er nu twee nieuwe termijnregelingen toegevoegd. Als u opnieuw naar de schoolkostenfactuur gaat, zou u in de betaalomgeving moeten kunnen kiezen uit 1, 5 of 9 termijnen.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 14 november 2023

Zet de datum alvast in je agenda!

Woensdag 24 januari 2024 is de nieuwe editie van de Noordgouw Midwinter Survivalrun. Speciaal voor leerlingen van groep 7 & 8 van de basisschool en Noordgouw-leerlingen met een sportprofiel. In december kan je je opgeven, dus houdt onze website en social media in de gaten.

Read more...
Nelissen, Thamar, maandag 30 oktober 2023

Herdenking opstand Sobibor

Meneer Van Norel is deze week (woensdag t/m zondag) met Karsten van Meggelen (H5), Emma Draaijer (H5), Mijke Driessen (A6) en Stephanie Göeken (A6) afgereisd naar Sobibor. De Stichting Sobibor en de provincie Gelderland organiseren elk jaar een studiereis voor leerlingen.

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 13 oktober 2023

Tropenrooster!

In verband met de tropische temperaturen, zowel buiten als ook hier binnen in school geldt morgen en maandag een tropenrooster met lessen van 25 minuten. Hierbij het aangepaste rooster:

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 7 september 2023

Voor nieuwe ouders

Als nieuwe ouder heb je misschien vragen over waar je welke informatie kunt vinden. Heel begrijpelijk! In de mails die wij hebben gestuurd staat de meest belangrijke (start)informatie. Deze en meer informatie is ook te vinden op onze website.

Read more...
Nelissen, Thamar, dinsdag 5 september 2023

Nieuwe rector-bestuurder

Chris van der Meulen is onze nieuwe rector-bestuurder. Hij volgt hiermee Marco de Vries op die per 1 januari 2023 het stokje tijdelijk heeft overgedragen aan conrector Bert van Minnen die daarmee waarnemend rector-bestuurder werd. 1 augustus is Van der Meulen officieel gestart bij de Noordgouw. Hiervoor was hij bijna acht jaar lang vestigingsdirecteur van het Greijdanus in Hardenberg. 

Read more...
Nelissen, Thamar, vrijdag 1 september 2023

Jaarverslag 2022

Ons jaarverslag 2022 is nu te vinden op onze website. In eerste plaats is het verslag een uitgebreide verantwoording over het gevoerde beleid en de financiën van de Noordgouw. We hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de vele gebeurtenissen van dat jaar.  

Verder lezen? Klik dan hier.

Read more...
Nelissen, Thamar, donderdag 31 augustus 2023

rss_feedRSS
245678910Last